Deze geweldige loungeset voor in de tuin van Sissy-Boy is nu in de mega sale te koop!

Oké, wij slaan even meteen onze slag.

deze geweldige tuinset van sissy boy is nu in de mega sale te koop
m-gucciGetty Images

Hoewel het zomerweer 't een beetje laat afweten, hopen wij toch nog op een fantastische nazomer. Komt vast wel. Toch? En voor die nazomer hebben we natuurlijk wel even fantastische spullen voor in de tuin nodig. En laat nou nét een van onze favorieten, Sissy-Boy, nu een enorme sale hebben met tuin-items.

Deze geweldige loungeset voor in de tuin van Sissy-Boy wil je hebben

Ons oog viel bij die uitverkoop meteen op deze prachtige beige-kleurige loungeset voor in de tuin. Het gaat om een lounge stoel met footstool van Sissy-Boy, die helemaal gemaakt zijn van aluminium. Aluminium is veel lichter dan ijzer, wat voor meer gebruiksgemak zorgt en niet roest in tegenstelling tot ijzer. Kijk, dat willen we. En, het beste nieuws? Nu te koop met bijna 50 procent korting!

Sissy-Boy

Beige loungestoel en footstool 'Claude'

Sissy-Boy
€ 229,00
€ 137,40 (40% off)

Paar kussentjes erop – waarvan Sissy-Boy trouwens ook heel veel leuke heeft – en wij zijn hier niet meer uit weg te slaan.

Hou je meer van donkergroen en alleen op zoek naar een stoel voor in de tuin? Dan vonden wij deze nog van Sissy-Boy, ook uit de serie 'Claude', die ook meteen op ons wenslijstje gaat én nu ook in de mega sale is:

Sissy-Boy

Donkergroene tuinstoel 'Claude'

Sissy-Boy
€ 139,99
€ 83,99 (40% off)

Nou, je weet wat je te doen staat, voordat ze uitverkocht zijn. Veel loungeplezier, en nu nog hopen op een beetje zon in Nederland.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop