Je favoriete Scandi-girl heeft deze 6 items gegarandeerd in haar kast hangen

Onze outfit-inspiratie voor letterlijk elke dag: Matilda Djerf.

De succesformule voor een stijlvolle garderobe blijkt heel simpel te zijn als we voorbeeld nemen aan onze favoriete Scandi-girls. Vergeet pailletten, neon kleuren en bonte prints, als het aan de Scandinaviërs ligt gaat er niets boven een minimalistische garderobe. Het kleurenpalet van hun garderobe? Neutrale kleuren die een en al elegantie uitstralen.

De do's en don'ts volgens onze favoriete Scandinavische influencers

Do: 1) investeer in tijdloze items van goede materialen. Kies liever voor één hele mooie trui van een fijn merk dan drie goedkope truien. 2) Neutrale kleuren zoals wit, beige, grijs en zwart zijn je beste keuze als het komt op je capsule garderobe. 3) Als je dan voor een statement item gaat, laat dat ene item de show stelen en zorg ervoor dat de rest rustig blijft.

Don't: 1) vermijd trendgevoelige kledingstukken. Een item met een drukke print, felle kleur of tekst ben je sneller op uitgekeken dan een kledingstuk in een neutrale kleur. 2) Synthetische stoffen zijn overigens niet welkom in je kledingkast. 3) Showen met logo-prints is niet nodig om te laten zien dat je goede smaak hebt.

Shop in de stijl van onze favoriete Scandi-girls

Advertentie - Lees hieronder verder
1
H&M fijngebreide kasjmier trui
H&M
€ 129,00
2
Arket relaxed fit overhemd
Arket
€ 69,00
3
COS kasjmier top
COS
€ 115,00
4
New Balance 530 sneakers
& Other Stories
€ 120,00
5
COS straight jeans
COS
€ 89,00
6
Arket geruite raffia tas
Arket
€ 35,00
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop