Selena Gomez doet mee aan de 'underwear as outerwear'-trend met dit opvallende korset

Een uiterst klassiek item in een wel heel eigentijds jasje.

Een korset lijkt een marteltuig van een kledingstuk uit een tijd die ver achter ons ligt, maar Selena Gomez werd dit weekend gespot in een exemplaar dat helemaal van deze tijd lijkt te zijn.

Selena Gomez doet mee aan de 'underwear as outerwear'-trend met dit opvallende korset

Selena deelde afgelopen weekend een look via haar Instagram Stories, dus we gaan er vanuit dat ook zij de look in kwestie zelf érg geslaagd vond. Ze deelde er dan ook niet één maar twee foto's van. Met het korset doet ze overigens niet alleen mee met de underwear as outerwear-trend maar ook met de tomato girl-trend. Twee grote trends aftikken met één best klein kledingstuk – wellicht viel Selena's look daarom zo in de smaak.

Selena koos voor een turquoise korset voorzien van een blauwe bloemenprint. Ook had het exemplaar een halternek en zorgde het ontwerp voor een decolleté waar je u tegen zegt. Op één van de foto's was Selena's volledige look te zien en dus weten we dat ze dit zomerse korset combineerde met een lichtkleurige, lange denim rok met een split, witte hakken met een puntneus, zilveren ronde oorbellen en een geel-oranje pailletten-tas.

Opvallend, zomers en modieus – niet de eerste dingen waar we aan denken bij een korset, maar Selena brengt het ons. Gaan we deze look kopiëren? Die kans zit er dik in.

Bekijk de foto's van Selena Gomez in het opvallende korset hier en doe er je voordeel mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws