Ciara is weer in verwachting en dat deelt ze met een spetterende video

'You look at me like that again, we make another kid…'

Er is er één zwanger hoera hoera, dan kunnen wel heel goed zien – het is Ciara! Ciara deelde het nieuws met videobeeld en al via haar Instagram-pagina. Zowel met het nieuws als met de video zal ook man Russel Wilson in de wolken zijn.

Ciara is weer in verwachting en dat deelt ze met een spetterende video

Dit is het derde kindje dat Ciara en American football-speler Russel samen krijgen. Samen delen ze al driejarige zoon Win en zesjarige dochter Sienna Princess. Ciara is ook moeder van de negenjarige zoon Future Zahir, die ze kreeg tijdens haar vorige relatie met rapper Future.

Het babynieuws hield Ciara nog even verborgen tijdens de opnames voor haar meest recente videoclip How We Roll, aldus een bron van People. Gisteren maakte Ciara het nieuws wereldkundig met een video die werd opgenomen door Russel tijdens een tripje van de twee naar Japan ter ere van hun jubileum.

'You look at me like that again, we make another kid… You my heart I’m your rib 🥰😘❤️', schreef Ciara bij de zwart-witte video, waarin ze (of althans, haar silhouet) te zien is aan de rand van een zwembad.

De bron van People deelde ook: 'Ciara is druk bezig geweest met werken en reizen gedurende haar zwangerschap. Ze nam de video voor How We Roll op. Ze was de hele dag lang aan het dansen op de set. Het is bizar hoeveel energie ze heeft wanneer ze zwanger is.' Volgens de bron zou ze namelijk ook een videoclip hebben opgenomen toen ze negen maanden zwanger was van Win.

Bekijk de video waarmee Ciara haar zwangerschap aankondigde hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws