Deze chique trui van H&M doet wonderen voor je figuur en vliegt nu al de winkels uit

Klaar om helemaal in stijl de herfst(ige temperaturen) te trotseren.

Een trui die wonderen voor je figuur doet? Het klinkt niet heel geloofwaardig, maar geloof ons: het kan echt. Niemand minder dan H&M levert het bewijs dat een trui écht niet altijd oversized hoeft te zijn en dat ze in sommige gevallen zelfs chic kunnen zijn. De Zweedse retailer nam in de laatste collectie een trui mee die (niet heel gek door de herfstige temperaturen) nú al de winkels uitvliegt. Enne, hadden we al gezegd dat je hem voor nog geen 50 euro op de kop tikt?

Shop de populaire trui:

H&M

H&M Ribgebreide trui

€ 44,99

Modeliefhebbers slaan massaal de chique trui in

De trui is gemaakt van zware, ribgebreide kwaliteit en is vooral door het silhouet zo populair. Zo heeft hij een V-hals, gevormde mouwen die onderaan smal toelopen én oogt je taille door het gedetailleerde ribpatroon smaller. De roomwitte kleur geeft je daarbij de clean girl-aeshetic, maar de trui is er voor de liefhebbers ook in het klassieke zwart.

Doordat hij zo stijlvol oogt is het de perfecte trui om naar het kantoor aan te trekken, maar trek je hem net zo makkelijk uit de kast op je vrije dag. Combineer hem voor een dagje op de werkvloer met je favoriete pantalon en loafers en ga tijdens je vrije dag voor een minirok en paar kniehoge, leren laarzen. Voeg hier, afhankelijk van de temperatuur, een mantel of trenchcoat aan toe et voilà: je bent klaar om de herfst(ige temperaturen) helemaal in stijl te trotseren.

Deze duur uitziende trui van H&M gaat snel uitverkopen en wij slaan 'm alvast in voor de herfst >

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop