Al onze favoriete it-girls worden ineens massaal gespot in deze romantische kleur

Dopamine dressing op z'n best.

In een tijd waarin Barbiecore centraal staat, zal het je vast niet verrassen dat we massaal in het roze gekleed gaan. De romantische kleur was voorheen misschien enkel gereserveerd voor Paris Hilton en Halloween-outfits, maar daar lijkt deze zomer verandering in te komen. Grote modehuizen namen de kleur mee in hun collecties, in het straatbeeld is er geen ontkomen meer aan (blame it on Barbie) en zelfs onze favoriete it-girls worden continu in volledige roze looks gespot. We kunnen er dus niet meer omheen: roze is dé kleur van het moment en kan haast niet ontbreken uit je garderobe. We zetten onze favoriete looks du moment voor je op een rij en zochten er gelijk de mooiste items bij uit.

Dit is de meest populaire barbiepop uit het jaar dat je werd geboren >

Dit zijn de mooiste roze looks van het moment

Advertentie - Lees hieronder verder
1
Zomerjurk

De kans is groot dat de zomerjurk nu het hardst werkende item in je garderobe is. Ga voor een exemplaar met opvallende print zoals Emili, of kies voor een effen exemplaar voor een minimalistische look.

Mango katoenen jurk met zijstrikken
Mango
€ 59,99
2
Minimalistische top

Less is more en je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. Ga voor een minimalistische top zodat je zeker weet dat je hem nog jarenlang uit de kast trekt én je erop los kan combineren.

SKIMS Swim top
SKIMS
€ 62,00
€ 38,00 (39% off)
3
Statement broek

Een statement maken is altijd een goed idee, vooral als het met een roze broek is. Ga je voor de trendy parachutebroek, een cargo of toch liever een net exemplaar? De opties zijn eindeloos.

Weekday parachutebroek
Weekday
€ 59,00
4
Matching set

Een matching set is dé manier om jezelf een hoop tijd te besparen en veel beter dan een roze set wordt het natuurlijk niet. Perfect als je een bruiloft op de planning hebt staan, maar ook gewoon heel leuk voor elke kantoordag.

Reformation set
Farfetch
€ 650,00
5
Gehaakte items

Gehaakte items zagen we vorig jaar al in overvloed, maar ook dit jaar lijkt het favoriet te zijn onder influencers. Het maakt niet uit of je gaat voor een matching set, jurk of bikini: in roze gehaakte items zit je goed.

Blumarine gehaakte top
MyTheresa
€ 660,00
€ 396,00 (40% off)
6
Bikini

Heb je nog een vakantie op de planning of hoop op een zonnige zomer in Nederland? Ga voor een (knal)roze bikini zodat je zeker weet dat je zongebruinde huid éxtra mooi oogt op je vakantiekiekjes.

& Other Stories gehaakte bikinitop
& Other Stories
€ 29,00
€ 22,00 (24% off)
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop