Emily Ratajkowski en Hailey Bieber brachten zojuist deze nostalgische Y2K-top terug

Heb jij 'm nog liggen?

Doordat al onze favoriete it-girls trends uit de jaren '60 terugbrengen, hadden we het idee dat het Y2K-tijdperk voorbij was. Dacht je hetzelfde? Think again. Als het aan Emily Ratajkowski ligt trekken we onze low waist broeken, baby tees en Bench-tasjes nog wel even uit de kast. Zo werd ze kortgeleden gespot in een top die zonder twijfel nostalgische gevoelens omhoog zal brengen en we moeten zeggen: wij kunnen wel wennen aan de zomerse top.

De witte haltertop is terug en onze favoriete it-girls lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen. Zo lijkt niet alleen EmRata, maar ook Hailey Bieber groot voorstander te zijn van het terugbrengen van de top. Zij postte kortgeleden een foto op Instagram in een soortgelijke top, waardoor het haast niet anders kan: de witte haltertop is back en het ziet ernaar uit dat het het enige is wat we deze zomer nog gaan dragen. Als je ons deze zomer spot, zal het dan ook in één van onderstaande exemplaren zijn.

Shop de mooiste haltertops

Advertentie - Lees hieronder verder
Emily Ratajkowski
celebrity sightings in new york city july 26, 2023
GothamGetty Images

Emily combineerde haar top met een broek van Just Cavalli, haar go-to sneakers van Salomon, zonnebril van Lu Goldie en tas van Miu Miu.

1
America Today haltertop met cut-out
Bijenkorf
€ 15,99
€ 11,19 (30% off)
2
H&M haltertop met kant
H&M
€ 17,99
3
Jacquemus haltertop
Net-A-Porter
€ 340,00
€ 204,00 (40% off)
4
SKIMS gehaakte top
SKIMS
€ 128,00
€ 78,00 (39% off)
5
Mango haltertop van satijn met kettingdetail
Mango
€ 39,99
€ 17,99 (55% off)
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shop